over ons bedrijf

Wij zijn een klein bouwbedrijf met grote aspiraties en houden ons vooral bezig met het renoveren van woonhuizen en bedrijfspanden.
U kunt ons inschakelen voor de gehele renovatie van uw woonhuis of bedrijfspand, maar ook voor kleinere verbouwingen, zoals het bouwen van dakkapellen, vervangen van kozijnen, isolatie, loodgieterswerk, cv-installaties, stukadoorswerk en schilderwerk . Ook het renoveren van keukens en badkamers is voor ons dagelijkse kost.
Desgewenst verzorgen wij ook de constructietekeningen en berekeningen die nodig zijn voor het aanvragen van bouwvergunningen. Wij werken hiervoor samen met zeer ervaren architecten en constructeurs.

Een klein bedrijf dat grote en complexe verbouwingen doet, moet nauw samenwerken met een vast team van kleine zelfstandigen die kwaliteit en plezier in het werk, net als wij, hoog in het vaandel hebben. Daarbij is het voor u als opdrachtgever plezierig dat wij het gehele scala van werkzaamheden in één hand houden en wij de verantwoordelijkheid daarvoor nemen.
U heeft één aanspreekpunt en toch wordt er voor elk onderdeel van de verbouwing een specialist ingeschakeld.

We hebben ook veel ervaring met het bouwen onder architectuur. Dat vereist speciale aandacht voor bijzondere details, nieuwe technieken en nieuwe materialen; vaktechnisch voor ons een extra uitdaging.

Met een behoorlijke dosis ervaring en creativiteit kunnen we de verschillende uitvoeringsmogelijkheden voor u naast elkaar zetten. Uiteraard alles in goed overleg met u als opdrachtgever, zodat we beiden tevreden kunnen zijn over het eindresultaat.
Omdat we het graag simpel en duidelijk houden krijgt u van ons een inzichtelijke prijsopgave, zonder onduidelijke stelposten die leiden tot meerwerk.
En we bouwen veilig en met kwaliteit zoals het hoort.